Fri frakt | REA –20% | Vi säljer världsberömda träpärlor av Preciosa till händiga smycke hobbyister. Sortimentet innehåller 20 olika färger i 4 – 30 mm storlek.

Produkter i varukorg Kassa
0 st. 0,00€
Träpärlor Produktinformation Färgsortiment Bli stamkund nu! Ditt konto
svenska suomi
Kategorier
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
FAQ och Info / traparlor.com
Lista med vanliga frågor och svar på dessa


Hur kan jag betala?
Du kan betala med kort (Visa, Visa Electron, Mastercard) eller med PayPal. Till och med förskottsbetalning är möjligt; du betalar hemma via din egen internet-bank som vanlig överföring.

I vilken valuta är priserna?
Priserna visas både i kronor och i euro. Valutan kan du välja från vänstra hörnet på toppen. Betalningen dock sker alltid i euro. Växelkursen vals automatiskt enligt officiella kurser Finlands Bank utger dagligen. 

Hur länge tar leveransen från Finland till Sverige/ Norge/ Danmark?
Posten har informerat oss att det tar 2 vardag till de största städer - annarstans en dag till.

Hur skickar ni min paket?
Vi skickar paket via post. Itella Oyj heter Finlands Post. Beställningen packas noggrant (oberoende av storlek) i kartong, låda eller stoppad kuvert. Större paket måste du hämta från den närmaste postkontor, och därför finns uppföljningskod, mindre paket kommer direkt till din postlåda. Jag har F-numret, kan jag beställa utan MVs?
Ja, det kan du. Välj betalningssätt: Förskotsbetalning. När vi skickar dig bekräftelsen, får det den med korrekta priser utan MVs så snart vi kontrollerat företagets uppgifter.

Ger ni rabatt?
Ja, det gör vi. Vi har flera nedsattapris - kampanjer. Förutom har vi storförpackningar - dessa priser kan du titta i den här tabellen

Varifrån kommer era produkter? Är de ursprungliga?
Alla produkter är ursprungliga och kommer till oss direkt från fabriken.

Är produkterna trygga och ekologiska?
Ja, det är dem. Preciosa träpärlor färgas med noga kontrollerade ekologiska färger. Kom ihåg att småpärlor inte är för småbarn p.g.a. sväljningsfara.

Hur förskiljer sig Preciosa träpärlor från t.ex. kinesiska träpärlor?
I frågan om kvalitet i träpärlor, anser vi att Preciosa träpärlor är världs klass. Var och en Preciosa träpärl svarvas en i taget (av bok) till och med hålet borras enskilt till pärlor. Bok är en av det bästa material p.g.a. sitt ideal struktur. Hållbarheten i träpärlor är summan mellan hård och jämn yta boken har. Färgning, skyddande lackering och torkning görs under moderna industriella processer och ger träpärlan sin glanserande finslipning.
  
Kan jag returnera produkter, om jag inte är nöjd?

Vi har så kallad '100 % nöjdhets garanti' - om du inte är nöjd, kan du returnera produkterna och vi ger pengarna tillbaks.

Vad är IBAN-nummer?
IBAN är namnet på din bankkontonummer i den internationella bank språken. Om du väljer förskotsbetalning - får du i retur e-post betalningsinformation (vår bankkontonummer i IBAN-format). Du kan betala oss via din egen internet-bank lika enkelt som vanliga räkningar - bara valutan i betalning ändras (i euro).

Hjälper ni till om jag har frågor? Vågar jag ställ frågor?
Vi hjälper gärna till - i alla frågor vi kan hjälpa till dig - när de gäller våra produkter och tjänster, idéer eller tips i smyckesarbete.

 

 

Untitled Document
        Betalningssätt
BLI STAMKUND NU! FÄRGSORTIMENT PARLBUTIK.COM TRAPARLOR.COM
KONTAKTA OSS PRODUKTINFORMATION HELMIKAUPPA.COM FO-NUMMER: FI1379270-5
LEVERANSVILLKOR FAQ – INFO OTHER COUNTRIES HEMORT: HELSINGFORS
REGISTERUPPGIFTER TRÄPÄRLOR STORPACK   KUNDTJANST@TRAPARLOR.COM

Tjeckiska Preciosa träpärlor