Fri frakt | REA –20% | Vi säljer världsberömda träpärlor av Preciosa till händiga smycke hobbyister. Sortimentet innehåller 20 olika färger i 4 – 30 mm storlek.

Produkter i varukorg Kassa
0 st. 0,00€
Träpärlor Produktinformation Färgsortiment Bli stamkund nu! Ditt konto
svenska suomi
Kategorier
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Leveransvillkor / traparlor.com

Leveransvillkor 04.10.2014


Leveranssätt och leveranstid

Vi använder oss av Itella Oyj (Finlands post) för att leverera beställningar. Beställningarna packas alltid noggrant och omsorgsfullt, produkterna är tydligt märkta och de skickas vanligen under beställningsdagen, men senast följande vardag. Vi levererar gratis till Sverige, Danmark och Norge.

Betalningssätt

Du kan betala dina köp med Visa-, Eurocard- eller MasterCard-kort eller med PayPal, i vilket fall även American Express är ett betalningssätt.

Priser

Priser för produkterna som visas i Svenska, Norska eller Danska kronor är uppskattade. Produkter kommer att betalas i euro vid kassan. Produkternas priser innehåller 24% moms.

Tillgänglighet

Lagersituationen uppdaterasautomatiskt för de varor vi hartill försäljning Slutsålda produkter är intetill salu. Ifall den beställda varan inte av någonanledning går att leverera meddelarvi via e-post när ifrågavarande produkt åter kan fås.

Vi behöver vårnadshavarens medgivande för att sälja till personer under 18 år.
Returnering av produkter

Kontakta oss alltid för att få returneringsinstruktioner innan du returnerar någonting. Du har 14 dagars full returrätt på dina varor. Ifall något i paketet har skadats vid post-transporten skall du göra en reklamation till ditt postkontor. Kontakta även oss, så kommer vi överens om leverans av en ny produkt.

Användingssäkerhet

Produkterna passar inte för barn och man skall inte lämna dem inom räckhåll för barn. Det finns risk för sväljningen av de små produkterna.

Förändringar i leveransvillkoren

Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren för överenskommelsen utan att meddela därom skillt. Kunden är skyldig att bekanta sig med leveransvillkoren innan beställningen sänds. Eventuella förändringar tillämpas först på beställningar som gjorts efter att leveransvillkoren förändrats.

Untitled Document
        Betalningssätt
BLI STAMKUND NU! FÄRGSORTIMENT PARLBUTIK.COM TRAPARLOR.COM
KONTAKTA OSS PRODUKTINFORMATION HELMIKAUPPA.COM FO-NUMMER: FI1379270-5
LEVERANSVILLKOR FAQ – INFO OTHER COUNTRIES HEMORT: HELSINGFORS
REGISTERUPPGIFTER TRÄPÄRLOR STORPACK   KUNDTJANST@TRAPARLOR.COM

Tjeckiska Preciosa träpärlor